Profiel

De rode draad – echte transformatie -

De rode draad in mijn leven is mijn interesse in de groei van mensen en het realiseren van zingeving in het leven. Als je ontdekt wat je écht wilt en de handvatten krijgt om die verandering werkelijk te realiseren, ontstaat heel veel energie. Ik vind het zo inspirerend om mensen te ondersteunen bij deze échte groei, dat ik mij hier de afgelopen 18 jaar in heb gespecialiseerd.

Door de manier waarop we ons leven leiden, ervaren we soms stress, onvrede, gebrek aan effectiviteit en resultaat en ziekte. In dat soort situaties is het soms noodzakelijk hulp in te roepen om daadwerkelijk resultaat te boeken. Mijn aanpak is praktisch en gaat concreet in op de wezenlijke problematiek. Ik richt mij op bewustwording van beperkende overtuigingen en het aanleren van eigen nieuw gedrag, met nadruk op de praktische vertaling naar het dagelijkse leven. Door de methoden die ik gebruik is er sprake van echte transformatie in plaats van het aanleren van een vaardigheid of gedwongen (tijdelijke) verandering.

In de samenwerking hecht ik aan vertrouwen, betrokkenheid en plezier.

Ervaring


Ik heb een wetenschappelijke opleiding (Communicatiewetenschappen en Bestuurlijke Informatiekunde - UvA). Daarna heb ik onder andere gewerkt als manager. Hierin ontdekte ik hoeveel menselijk potentieel er verloren kan gaan. In functies zoals begeleider van high-potentials, adviseur management-ontwikkeling en HR-ontwikkeling, en loopbaanadviseur, heb ik mij verder gespecialiseerd.

Ik ben gecertificeerd als coach bij de School voor Coaching en heb verschillende specialistische opleidingen op het gebied van psychologie, loopbaanadvies, training en persoonlijke ontwikkeling gevolgd, waaronder de postdoctorale opleiding tot ZKM-consultant. In 2005 ben ik mijn eigen bureau gestart.De naam Milca


De naam Milca betekent Godin van de wijsheid.
Mijn missie is om mensen en organisaties in contact te brengen met deze innerlijke wijsheid. Vanuit hier is het gemakkelijk om je eigen kracht aan te boren. Hierdoor komen kwaliteiten en drijfveren optimaal tot wasdom, waardoor mensen vanuit hun passie en balans het beste kunnen inzetten dat zij hebben.